Epos en slagers maken er samen een feestje van

30 augustus 2022 Xandra Veltman

De Epos Foodtruck is een echte eyecatcher. In de wagen zitten een warmhoudoven, twee koelkasten, koekenpannen, braadpannen en soeppannen. “Kortom, alles wat je nodig hebt om een demo te geven. En we komen naar jouw winkel!”

Foto's: Herbert Wiggerman

Salades, wraps, broodjes, maaltijden, barbecuehapjes, vleeswaren, warme en koude gerechten: promoot het met de Epos Foodtruck en je trekt de aandacht. Mensen komen eropaf en vinden het leuk om iets te proeven. “Het biedt meerwaarde dat we elkaar op deze manier helpen”, zegt rayonmanager Jos Niesten, die net als zijn Epos-collega’s regelmatig met de foodtruck op pad gaat. “Met ons brede assortiment maken we het de slager makkelijk om snel en eenvoudig heerlijke gerechten te creëren. We ontwikkelen voortdurend nieuwe recepten die je online kunt vinden, maar sinds kort ook in de Epos inspiratiemap: een losbladige map die we steeds aanvullen met nieuwe recepten met foto’s. Ook de losse Epos recepten die bij Vleesmagazine zitten, passen erin. Net als je eigen recepten. Deze map kan iedereen eens doorbladeren om ideeën op te doen.”

Marketing support

Epos_keurslager Keirsgieter_foto: Herbert Wiggerman_2

Met de Epos Foodtruck kun je alle kanten op, je werkt je plannen vooraf uit met jouw Epos rayonmanager. Zo koos Jeroen Keirsgieter van keurslager Keirsgieter uit Zwanenburg om als actie hoofdzakelijk z’n grillworst onder de aandacht te brengen. “Ik heb onlangs de receptuur van mijn grillworst aangepast. Die maak ik nu met Epos kruiden. Jos Niesten en ik hebben ‘m samen vanuit de Epos Foodtruck gepromoot. De klanten waren enthousiast. Er kwamen veel mensen op af die ik nog nooit eerder in de winkel had gezien. Nu, een aantal weken later, verkopen we méér grillworsten dan voorheen, dus de actie heeft een goede indruk achtergelaten.”
Jeroen kondigde de actie aan via Facebook. “Epos heeft allerlei reclame-­uiting- en, waaronder een nieuwsbrief-template. Ik hoefde alleen de datum, tijd en waarom/waarmee de Epos Foodtruck komt zelf in te vullen. Een inkoppertje!”

Epos VERS! Festival

Epos bestaat 70 jaar. Dus tijd voor een feest en je bent van harte uitgenodigd!
Datum: zondag 18 september in Nijkerk
Thema: All Year BBQ. Dat betekent proeven, ontmoeten en vooral lekker genieten! Met:

  • volop inspiratie voor de komende seizoenen
  • de lekkerste recepten voor jou én je klanten
  • optredens van diverse artiesten

Kijk alvast op onze website!

Feestelijke heropening

Keurslager Dekker uit winkelcentrum Wijkerbaan in Beverwijk heropende zijn zaak feestelijk na een uitgebreide verbouwing in coronatijd, vertelt eigenaar Jos Dekker. “We zitten in een overdekt winkelcentrum en onze grote, duurzamere toonbank is een echte eyecatcher. Tijdens de lockdown konden we geen openingsfeestje geven, nu wel! We werken voor tachtig procent met Epos producten, en de Epos Foodtruck paste ‘gewoon’ midden in ons overdekte winkelcentrum. Jos Niesten promootte van daaruit twee soorten wraps. De carpacciowrap, gevuld met biefstuk, Epos verse pesto, de Epos Salsa di Noche (notentapenade) en verse sla. Plus de Pulled chicken wrap met Epos Smoked Barbecuesaus. Die saus geeft de kip het perfecte barbecue-aroma. Verder presenteerde mijn vrouw Varinia een aantal van onze maaltijden vol verse groenten, want de omzet daarvan neemt een flinke vlucht. Het was een mooie dag. Er kwamen veel mensen kijken en proeven. We hadden extra hulp in de winkel zodat wijzelf ruim tijd hadden voor een praatje en om meer over onze winkel te vertellen.” 

Ook interesse in de Epos Foodtruck?

Wil je als slager iets bijzonders doen, neem dan contact op met Epos. De rayonmanager bespreekt samen met jou wat je wilt doen en komt helpen. “Wij doen het graag”, zegt Jos. “Want nieuwe of bestaande gerechten promoten is ons op het lijf geschreven en sluit nauw aan bij wat Epos uitdraagt, namelijk meer dan smaak alleen."

epos_logo

Epos Specerijen
Galvanistraat 20
3861 NJ Nijkerk
+31(0) 33 24 77190
www.epos-specerijen.nl

Altijd op de hoogte blijven?