Een krachtig collectief van 100% zelfstandige slagers

22 september 2022

De Vereniging van Keurslagers is dé slagersformule van Nederland. De winkelformule voor zelfstandige slagers die onder het unieke A-merk Keurslager als sterk collectief naar buiten toe treden. Aansluiten bij de krachtigste slagersformule van Nederland? Binnen onze Vereniging hebben wij goedlopende bedrijven ter overname beschikbaar.

Activiteiten en pijlers van de Vereniging van Keurslagers

  • Zelfstandig ondernemen onder een A-merk

De winkelformule voor zelfstandige slagers die samen invulling geven aan het unieke A-merk Keurslager.

  • Actief verenigingsleven

Keurslagers kiezen voor collectieve slagkracht en voelen zich comfortabel bij een actief verenigingsleven. Keurslagers verbinden zich aan de kennis en ervaring die binnen de Vereniging aanwezig is. Men wil samenwerken, via (werk)groepen en regiobijeenkomsten kennis delen, elkaar versterken en men is bereid om zich aan elkaar te conformeren om kracht te geven aan het collectief.

  • Keurslager, niet zomaar een slager

Een slager mag zich niet zomaar Keurslager noemen. Keurslagers voldoen aan formulerichtlijnen op het gebied van hygiëne, kwaliteit, onderscheidend vermogen en voedselveiligheid. Waarborging vindt plaats middels periodieke keuringen.

  • Kwaliteit staat voorop

Keurslagers zijn zelfstandige slagers met een gemeenschappelijk DNA: vakmanschap, ondernemerschap, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Door middel van (product)keuringen behouden we de kwaliteit waar we als merk voor staan en leggen we de lat steeds hoger.

  • Persoonlijke winkelbegeleiding

Keurslagers kiezen ervoor om elkaar als collectief uit te dagen en actief te werken aan de ontwikkeling van hun bedrijf. Elke Keurslager wordt hierbij ondersteund door een persoonlijke bedrijfsadviseur die klaar staat en advies geeft. De Keurslager maakt gebruik van de kennis en knowhow die binnen de Vereniging beschikbaar zijn. Resultaatgericht wordt er gewerkt aan de realisatie van de lokale bedrijfsdoelstellingen.

  • Merk en marketing

Keurslagers kiezen vanuit het eigen ondernemerschap voor collectieve slagkracht om de consument vertrouwen en het beste vlees en lekker eten aan te bieden, waardoor zij de weg naar de (web)winkel weten te vinden. De Vereniging zet hiervoor landelijke reclame, een breed pakket aan marketingtools en een marketingkalender afgestemd op diverse commerciële momenten en thema’s in. Keurslagers voeren gezamenlijk een aantal landelijke winkelacties en reclames met een door de leden vastgesteld prijsbeleid ter bevordering van de klantenstroom.

  • Lokale en digitale ondersteuning

Een team van marketeers adviseert en ontzorgt in marketingcampagnes en (online) communicatie op maat.

  • Onze partners & supporters

Keurslagers zijn bereid de handen ineen te slaan. Dat geldt ook voor de branche. De toeleveranciers zijn een belangrijke pijler van het succes. Ze zijn partner én supporter. Er wordt kennis gedeeld en samengewerkt om collectief voordeel te realiseren bij de inkopen doordat de Vereniging bereid is zich aan elkaar te verbinden.

  • Keurslager Academie

Om jou en je team te begeleiden en actief te werken aan het eigen ondernemerschap zijn er diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, trainingen en intensieve 1-op-1 coaching beschikbaar.

Lees meer over onze unieke Vereniging.

 

Altijd op de hoogte blijven?