Degens Classic meets Clear & Clean: Marinadesaus nu ook ZHERO!

24 september 2020

De Degens Marinadesaus is een regelrechte klassieker! Een vertrouwde smaak die op 30 jarige leeftijd een ZHERO zusje heeft gekregen!  ZHERO staat bij Degens staat voor: vrij van toegevoegde MSG, gluten, fosfaten en palmet componenten, maar wel met zoveel mogelijk smaakcomponenten.

In alle ZHERO recepten wordt ook gebruik gemaakt van Saltwell zeezout met van nature 1/3 minder natrium. Tot slot hebben we het suikergehalte 1/3 verlaagd. En dit alles zonder smaak te verliezen, want wij blijven tenslotte Tastemakers bij Degens!

CLEAR TASTE BY DEGENS

Met ZHERO-lijn van Degens heeft iedere slager in 1x de juiste basis van de meest bekende smaken en is hij/zij toekomstgericht aan de slag.

Nieuwe zusje: Marinadesaus ZHERO

Na een uitvoerige testperiode op velerlei producten en via een grote diversiteit aan klanten zijn we  overtuigd een modern zusje te hebben van onze klassieker. De Marinadesaus ZHERO is een neutraal smakende, bruinrode watermarinade voor het marineren van vele soorten vlees en gevogelte.

Vele smaakpupillen waarderen de smaakcombinatie van paprika, koriander, mosterd, pepers, ui, gember, peterselie, fenegriekzaad en knoflook.

Met de ZHERO-lijn spelen we in op de toenemende vraag naar gezondere en zuiverdere producten. Kortom, geschikt voor vele toepassingen en een allemans vriend voor uw kritische klant!

Inspiratie nodig? Op onze website vindt u deze leuke recepten terug:

Klik hier voor ons team in Nederland, zij komen u graag een monster brengen.

Vanaf nu vrijwel bij iedere grossier verkrijgbaar!

Meer weten of een demo inplannen, bel met onze customer service 010-462 66 00.

sales@degens.eu

 

Altijd op de hoogte blijven?