De MULTIVAC Group heeft een nieuwe website en merkidentiteit

13 april 2023 partner content

De klant staat centraal op de nieuwe website met pagina's over de verschillende sectoren, waar hun oplossingen voor de afzonderlijke industrieën en toepassingen aan bod komen. Ondanks het brede scala aan oplossingen heeft de website een duidelijke structuur, zodat bezoekers heel snel kunnen vinden wat ze zoeken en hoe ze contact kunnen opnemen. Neem gauw een kijkje op de vernieuwde Nederlandstalige website www.multivac.nl en op de website voor de origineel gereviseerde, gebruikte MULTIVAC machines: www.gebruiktemultivac.nl.

Eén herkenbare uitstraling

MULTIVAC, FRITSCH en TVI zijn nu samengebracht onder het overkoepelende merk MULTIVAC Group. Onder deze paraplu bevindt zich een soort wendbare vloot van kleinere productie-eenheden met sterke merken en gerichte technische kennis. MULTIVAC-oplossingen bieden zo echte toegevoegde waarde voor de klanten wereldwijd. De klanten zien dit als één groot bedrijf en ze willen dit weerspiegelen in de nieuwe huisstijl.

De huidige logo's voor MULTIVAC, FRITSCH en TVI worden vervangen door een "M" in een eigen kleurcode en zullen altijd verschijnen in combinatie met de in de markt bekende bedrijfsnamen. Een uniform totaalbeeld met een hoge mate van merkherkenning helpt om de bijdrage van de afzonderlijke bedrijven binnen de MULTIVAC Group internationaal te vertegenwoordigen. Als een erkende groep bedrijven kunnen ze zich gezamenlijk presenteren als één technologieleider op die overkoepelende gebieden zoals automatisering, digitalisering en duurzaamheid.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven?