Creatief op de SLAVAKTO

22 september 2022 partner content

Ga jij ook naar de SLAVAKTO voor inspiratie? Loop dan vooral even binnen bij Van Erkel (A085). Naast ideeën voor sfeer en beleving in je zaak, vind je daar het boek “Creatief Verkopen” van Gerhard Kwak. Met 50% beurskorting!

“’In het licht van de enorme concurrentie die ik als slager dagelijks ondervind, moet ik om te slagen wel met wat extra’s komen’. Dit hoor ik, vrijwel dagelijks van de slagers die ik als redacteur ontmoet,” aldus oud-slager Gerhard Kwak. “Om ze te helpen, ben ik begonnen met het doorspitten van mijn enorme slagersarchief van duizenden foto’s, reclamefolders en andere creatieve uitingen. Het vormde de aanleiding voor dit boek., dat een handvat kan zijn bij het creatief in de markt zetten van je bedrijf.

Natuurlijk zijn er verschillende organisaties en bedrijven die daar al in ondersteunen. Dit boek is anders. Het laat je kennismaken met allerlei vormen van creatief verkopen. In het boek vind je de nostalgische voorbeelden van het ‘ouderwetse’ foldertje tot de waarlijk unieke kunstgrepen uit het verleden, zoals vetbeelden, maar ook voorbeelden van de meest moderne uitspattingen op het internet. Misschien brengt het je wel op ideeën voor een eigentijdse inrichting van jouw slagerij. Goede ideeën leveren omzet op.”

Creatief Verkopen is een boek speciaal voor slagers, door slagers. Bijna 40 slagers leverden hun unieke bijdrage en delen de opbrengst van hún creatieve brein met de lezer. Een smaakvolle sfeer in de winkel was en is meer dan ooit hét visitekaartje voor de slagerij. .

www.creatief-verkopen.nl 

Altijd op de hoogte blijven?