Winterrecepten Epos
Epos heeft winterrecepten in overvloed. Met Vleesmagazine deelt de smaakmaker de recepten Ovenschotel varkenshaas met ham, Mexicaans stoofvlees met hacheesaus en Groentestoof Stroganoff. Ga voor meer recepten naar de website van Epos.
Ovenschotel varkenshaas met ham
Benodigdheden:
- 80 g Epos bistro kruidenolie honing-mosterd (1003417)
- 5 stuks varkenshaas
- 10 plakken Parmaham
Mexicaans stoofvlees met hacheesaus
Benodigdheden:
- 75 g DS hachee culinair sauce (2009039)
- 1 kg rundstoofvlees (in blokjes)
- en verder: 3 uien; 2 tenen knoflook; 1 groene paprika; rode chilipeper; 140 gr tomatenpuree; 1 blik tomatenblokjes; 1 blik kidneybonen; koriander; zure room (optioneel)
Groentestoof Stroganoff
Benodigdheden:
- 400 gr DS stroganoff culinair sauce (2009046)
- 1 kg rundstoofvlees (gaar)
- en verder: 2 uien; 2 tenen knoflook; 2 rode paprika’s; 150 gr bloemkoolroosjes; 2 stengels selderij; 1 bakje champignons; 1 blik tomatenblokjes; 1 blikje witte bonen; 1 blikje lima bonen; 2 dl witte wijn; 4 eetl. augurk; peterselie (garnering); aardappelpuree.
Bereiding:
Ga voor de bereiding naar www.epos-specerijen.nl.
Epos Specerijen
Galvanistraat 20
3861 NJ Nijkerk
+31(0) 33 24 77190
www.epos-specerijen.nl