
PREMIUM
Steven van Erp maakte kennis met Koningin Máxima tijdens haar bezoek aan SVO vakopleiding food in Houten.
Van soepen maken tot kant-en-klare maaltijden bereiden: het hart van Steven van Erp ligt bij koken. Hij werkt met veel plezier bij boerderijwinkel en brasserij bij Broeders in Berkel-Enschot en volgt bij SVO vakopleiding food de mbo-opleiding Traiteur.
Toen Steven twijfelde welke opleiding hij wilde volgen, ging hij in gesprek met SVO om meer duidelijkheid over de mogelijkheden te krijgen. “Ik wilde iets met eten gaan doen, want koken vind ik het leukste wat er is”, vertelt hij. “Eerst dacht ik aan een koksopleiding, maar de werktijden bij restaurants zijn een groot nadeel. SVO gaf me de tip om bij bij Broeders te gaan kijken, een boerderijwinkel met brasserij. Ik was meteen enthousiast en anderhalf jaar geleden ging ik daar aan de slag. Daarnaast startte ik meteen met de mbo-opleiding Traiteur bij SVO.”