Vul uw grillworstassortiment aan met Kipfiletgrillworst

slagerij BurggraafCulemborg

Grillworsten zijn er in verschillende soorten en maten. Deze goed gekruide kipfiletgrillworst met stukken kipfilet is volgens Nathan Burggraaf een verrijking voor het grillworstassortiment. Hij heeft daarvoor rijkelijk specerijen toegevoegd. Die zorgen voor een mooie kleurschakering en een kruidig smakenpalet. Naast kipdijen en -vellen, is kipfilet gebruikt. Deze is goed terug te zien, als je de worst aansnijdt. Het vormt een mooi kleurcontrast met de aanwezige kruiden.

De receptuur van de Kipfiletgrillworst is verschenen in Vleesmagazine 4. Nog geen abonnee? Vraag dan snel een voordeelabonnement aan.

button_download-het-recept
Dossiers
Lees ook
Krakauer

Krakauer

Een productsoort die in Nederland onbekend is, is de halfdroge worst. Deze worstsoort is vooral populair in landen en gebieden waar salamisoorten en droge worstsoorten volop gegeten worden.

Saucijzen

Saucijzen

Een paar jaar geleden hadden we toch allemaal saucijzen in de toonbank? Lekker ‘neutraal’ gekruid met keukenzout, peper en nootmuskaat. Nu zien we steeds vaker dat collega’s het lastig vinden om nog saucijzen te verkopen. De eetgewoontes veranderen, dus verandert ons assortiment mee.

Griekse lamsbout

Griekse lamsbout

Lamsvleesproducten nemen op de Nederlandse menukaart niet de grootste plek in. Nee, daarvoor moet je naar het buitenland. In alle landen rondom de middellandse zee is lamsvlees en vaak ook schapenvlees populair.