Parelhoenrouleau
PREMIUM
VAKTECHNIEK | Met een subtiele wildsmaak en een vulling van smaakvol kipdijenvlees en truffeltapenade, biedt dit gerecht een verfijnde culinaire ervaring. Serveer met seizoensgroenten zoals paddenstoelen en pastinaak voor een complete, luxe maaltijd.
Wild komt in verschillende soorten en smaken. Veel wild is afkomstig uit de echte natuur, zoals hertenvlees. Edelherten en damherten worden bijvoorbeeld bejaagd op de Veluwe, in de Waterleidingduinen of uit de Kroondomeinen. Hun vlees wordt verwerkt tot heerlijke biefstukken, poulet, rugfilets en gehaktvlees. Dit gehaktvlees is perfect voor het maken van smaakvolle worsten. Je ziet het te weinig, maar de worstmaker weet er een aantal mooie producten mee te verzinnen. Hertenvlees is een mooi product qua smaak. Je proeft de echte wildsmaak, zonder dat het ontzettend overheerst. Want de sterke smaak van bijvoorbeeld haas of wilde eend wordt niet door iedereen gewaardeerd. In een worst kan die smaak goed tot zijn recht komen, maar het is aan te raden om het te combineren met vet van bijvoorbeeld varken of kip. Dat maakt de smaak net wat zachter en toegankelijker. Het wilde wild smaakt over het algemeen sterker dan het gekweekte wild. En zo is er voor iedereen wel iets passend qua smaak.