• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Productie en industrie

'Met kalfsvlees kun je alle kanten op'

31 oktober 2024 Gerrit de Heus
Featured image
PREMIUM
PRODUCTIE EN INDUSTRIE | Kalfsvleesproducent T. Boer & Zn. voert het gehele productieproces zelf uit: van levend dier tot eindproduct. Operations manager Masha Boer vertelt over deze aanpak én over duurzaamheid en voedselveiligheid.

Hoe verloopt jullie productieproces?

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Slagerij
  • Kalfsvlees
  • Vleesproduct
Lees ook

Top 5 berichten van 2024

In aanloop naar 2025 blikt Vleesmagazine terug op het afgelopen jaar. Welke berichten vonden onze lezers het meest interessant en trokken de meeste views? Dit is de top 5 van 2024.
27 december 2024Redactie Vleesmagazine

Ambacht evolueert

Elke dag verandert de wereld om ons heen, en zo ook de wereld van slagers. Gevogelte is bijvoorbeeld al eeuwenlang een vast onderdeel van onze producten, maar de eisen van de klant en de technieken wa...
12 december 2024Natascha DrosteRosanne Langenberg

Paté de campagne

Patémakers richten zich steeds meer op fijne, smeerbare structuren. Paul van Trigt vertelt meer over de geschiedenis van paté en deelt zijn recept paté de campagne.
10 december 2024Paul van Trigt
<<<12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Vleesmagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

  • 28 SEP 21:00 - 1 OKT 18:00

    ARTISAN 2025: inspiratie en innovatie voor Belgische food artisans

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

Vleesmagazine © 2025 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer