PREMIUM
De familie Kaldenberg.
Terwijl de broers Kaldenberg in de jaren ’90 collegaslagers steeds vaker zagen flirten met traiteurs, maakten zij heel duidelijk de keus voor vlees. Met succes, want hun kwalitatieve en exclusieve producten trokken de aandacht van Sligro. Inmiddels is Kaldenberg Slagerijen de huisslager van de horecagroothandel.
Steaks portioneren, hazen ontvliezen, hamburgers vormen, runderlendes dry agen, orderpicken, vleesbereidingen garen, satés spiesen – het is een bedrijvige bedoening bij Kaldenberg Slagerijen op een willekeurige vrijdagochtend. Op zo’n 10.000 vierkante meter productieruimte staan tientallen medewerkers de binnengekomen uitgebeende technische delen vlees verder te verwerken tot bestellingen voor de slagerijen voor de vijftig Sligro-filialen in Nederland, de twaalf vestigingen in België en de vijftien locaties voor de bezorgservice. Kaldenberg Slagerijen levert het rund-, kalf-, lam-, en varkensvlees voor de horecagroothandel. Wekelijks wordt hier ruim 200.000 kilo vlees verwerkt. Een aantal processen is dan ook gestandaardiseerd.