• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Ondernemen SVO Vakopleiding Food

‘ Ik heb altijd al mijn eigen zaak gewild’

28 oktober 2024 Karlijn Meulman
Sem van den Eijnden (20)
PREMIUM
Sem van den Eijnden (20)
Voor Sem van den Eijnden (20) was het al vroeg duidelijk: hij wilde met eten werken én zijn eigen zaak runnen. Verschillende beroepen passeerden de revue, zoals kok, bakker en ijscoman, maar dankzij zijn bijbaan bij een slagerij wist hij het zeker: hij werd slager.

Het slagersvak zit in Sems familie, want bij zijn oma thuis hadden ze een slagerij. Zijn vader en opa waren varkenshouders en hij groeide op met dieren. “Het leek me mooi om het hele proces van zaadje tot karbonaadje te leren kennen”, vertelt hij. “Daarom nam ik een bijbaantje bij een horecabedrijf met een slagerij en daar ontdekte ik dat het slagersvak het helemaal voor mij is. Het ambacht, werken met verse producten en de liefde voor het vak die slagers hebben: ik vind het prachtig.”

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • SVO
  • Slagersvak
  • Opleiding
Lees ook

Koningin Máxima op bezoek bij SVO vakopleiding food

Koningin Máxima reisde woensdag 29 januari af naar Houten voor een bezoek SVO vakopleiding food. Ze maakte kennis met de verschillende opleidingen, sprak met studenten en nam deel aan een rondetafelge...
30 januari 2025

Koningin Máxima bezoekt SVO vakopleiding food

Koninklijk bezoek voor SVO-vakopleiding food. Koning Máxima komt 29 januari naar de locatie in Houten voor een rondleiding en een rondetafelgesprek met vertegenwoordigers uit het onderwijs en de foods...
16 januari 2025

Open huis Food Innovation Academy

De Food Innovation Academy (FIA) opent vrijdag 24 januari de deuren voor het open huis. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in dit gebouw waar opleiden en praktijk naast en door elkaar lopen.
13 januari 2025Redactie Food
12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Vleesmagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

Vleesmagazine © 2025 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer