• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Recepten Vaktechniek

‘Hou je waf(f)el’

5 mei 2023 Paul van Trigt Herbert Wiggerman
Featured image
PREMIUM

Grondstoffen
Kookworst-, boterhamworst-, barbecueworst-, of grillworstdeeg

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Recepten
  • Gouden slagersring
  • Paul van trigt
  • Beerens Slagerij & Traiteur
Lees ook

Voor en door klanten

Jaren geleden bezocht Geeske Smit van De Marktslager Lobel’s of New York. Ze zag het kookboek van deze slagerij en droomde er vervolgens van om zelf ook zo’n boek te maken. Het veertig jarig bestaan v...
20 april 2023Marieke Pols

Gevuld filetlapje

Epos inspireert de vleesspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een gevuld filetlapje.
6 april 2023

Guilty BBQ pleasure van Jord Althuizen

‘Smokey Goodness BBQ Snack Attack’ is de nieuwste toevoeging aan het imposante oeuvre van kookboekenschrijver en ‘pyro-culinair avonturier’ Jord Althuizen. In deze vurige special van Vleesmagazine d...
4 april 2023Jord Althuizen
<<<12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Vleesmagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

  • 28 SEP 21:00 - 1 OKT 18:00

    ARTISAN 2025: inspiratie en innovatie voor Belgische food artisans

Vleesmagazine © 2025 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer