Epos zomerrecepten
Epos inspireert de slager met allerlei recepten, zoals deze zomerrecepten voor Duitse Kartoffel Rauwkostsalade en Provence burger.
Duitse Kartoffel Rauwkostsalade
Benodigdheden:
- 1 kg Bieze Deli Aardappelsalade Duitse stijl (2005806)
- 200 gr paprika (mix)
- 200 gr wortel
- 200 gr radijs
- 200 gr appel
- 200 gr bacon (gebakken)
Snijd paprika, wortel, radijs en appel in kleine blokjes. Meng deze met de gebakken bacon door de Bieze Deli Aardappelsalade Duitse stijl en je Duitse Kartoffel Rauwkost salade is klaar.
Provence burger
Benodigdheden:
- 1 kilo rundergehakt
- 40 gr Epos Bistro kruidenolie Provence (100277)
- 35 gr Epos Amerikaanse Hamburgercombi (100335)
- 25-30 gr Hamburger Hotsaus (1001318)
- olijven
Meng het rundergehakt met de Amerikaanse Hamburgercombi en de Hamburger Hotsaus en vorm hiervan 8 burgers. Marineer de bovenzijde met de Bistro kruidenolie Provence en garneer met wat gesneden olijven.
Consument:
Gril de hamburgers in circa 6 minuten aan beide zijden en laat 3 minuten rusten alvorens te eten.