Epos zomerrecepten

Epos inspireert de slager met allerlei recepten, zoals deze zomerrecepten voor Duitse Kartoffel Rauwkostsalade en Provence burger.

Duitse Kartoffel Rauwkostsalade

Epos_Duitse Kartoffel Rauwkostsalade

Benodigdheden:

  • 1 kg Bieze Deli Aardappelsalade Duitse stijl (2005806)
  • 200 gr paprika (mix)
  • 200 gr wortel
  • 200 gr radijs
  • 200 gr appel
  • 200 gr bacon (gebakken)

Snijd paprika, wortel, radijs en appel in kleine blokjes. Meng deze met de gebakken bacon door de Bieze Deli Aardappelsalade Duitse stijl en je Duitse Kartoffel Rauwkost salade is klaar.

Provence burger

Epos_Provence burger

Benodigdheden:

  • 1 kilo rundergehakt
  • 40 gr Epos Bistro kruidenolie Provence (100277)
  • 35 gr Epos Amerikaanse Hamburgercombi (100335)
  • 25-30 gr Hamburger Hotsaus (1001318)
  • olijven

Meng het rundergehakt met de Amerikaanse Hamburgercombi en de Hamburger Hotsaus en vorm hiervan 8 burgers. Marineer de bovenzijde met de Bistro kruidenolie Provence en garneer met wat gesneden olijven.

Consument:

Gril de hamburgers in circa 6 minuten aan beide zijden en laat 3 minuten rusten alvorens te eten.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Stap voor stap verduurzamen

Stap voor stap verduurzamen

De vakmensen van FoodBase geven informatie over de belangrijkste ontwikkelingen binnen de versbranche. Dit keer legt accountmanager Hester Braam uit hoe je de eerste stappen naar een duurzamere onderneming kan zetten.

Tips voor het maken van spareribs

Tips voor het maken van spareribs

Slagers kunnen weer meedoen aan de Spareribs Throphy, een van de vakwedstrijden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Maar hoe maak je goede spareribs? Slager Jan Nederhoed geeft tips.

Invisible boxes

Invisible boxes

Ben ik ouderwets, een ambachtelijke romanticus als ik zeg dat ik de tijd van de handgeschreven bonnetjes mis? De tijd dat je je hersens nog moest gebruiken om tot een betaling te komen.